Φουβού τους αγαλματένιους κ*λους


 

Το φατσοβιβλίο δεν γουστάρει τις ξεβρακωσιές… ακόμα και των αγαλμάτων. Ο λόγος για το «ξετσίπωτο» εξώφυλλο του δίσκου «Τους Έχω Βαρεθεί – Θάνος Μικρούτσικος / Υπόγεια Ρεύματα». Γράφω και εγώ, με μια μικρή καθυστέρηση, γιατί έχοντας ξεχάσει την σχετική ανάρτηση που είχα διαβάσει στο Τέταρτο, ανέβασα τη μπαλάντα του οπερατέρ και έφαγα ένα 24ωρο μπλοκάρισμα από τον αλγόριθμο. Αναρωτιέμαι ποιοι αποφασίζουν για τα «νούντιτι» και τα «σέξουαλ ακτίβιτι» σε αυτό το μέσο… που το έχω βαρεθεί.

 

 

 

Πρέπει να προστατέψουμε την κενωνία από τη ξετσιπωσιά των αγαλμάτων. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;;; Ίσως ένας ιδανικός τρόπος αγαλματοκωλοπροστασίας να ήταν ο παρακάτω. Να εντοπίζει ο αλγόριθμος τις προστυχιές των αγαλμάτων και να τα πιξελιάζει αυτόματα κατά το upload (βλέπε φωτογραφία Αχιλλέα). Αρκετά!!!

41594550_148226986114617_8085525974831071232_n

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.