
Ένα Ελληνορθόδοξο ντοκιμαντέρ του 1990 από τον Ανδρέα Ζούμαν, frontman κάποτε του συγκροτήματος AXATAK. Ο Αντρέας, ομογενής από την Αυστραλία, έφυγε από τη ζωή πρόωρα το 1993 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Πως του γύρισε έτσι από γκλαμ μεταλάς σε φανατικό Χριστιανό; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Έχει πάντως ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ για την cult-ίλα αλλά και σαν υπενθύμιση κάποιων διαχρονικών απόψεων της εκκλησίας περί μουσικής και όχι μόνο. Το ζουμί της βιντεοκασέτας είναι ότι ο Σατανάς χρησιμοποιεί τη μουσική ως όπλο για να καταστρέψει την ανθρωπότητα, αλλά δεν μένει μόνο στη rock, τους ρυθμούς της οποίας έφεραν οι σατανιασμένοι σκλάβοι από την Αφρική, μαζί με τις αλυσίδες τους… Μέχρι και στον Πάριο φτάνει (είσαι Θεός ήλιος καλοκαιρινός κλπ). Κάποιοι θα γελάσετε, κάποιοι θα φρικάρετε, αξίζει πάντως να το δείτε. Εγώ, σαν cult-ακιας, το είδα ολόκληρο αρκετές φορές και δεν έπαθα ακόμα κάτι.
«Σειρήνες»
Γιώργο δεν είσαι καλά πληροφορημένος! Ο Ανδρέας έπαθε καρκίνο πολλά χρόνια αργότερα αφότου έφυγε από το συγκρότημα! Αυτή τη ταινία τη γύρισε πριν πάθει καρκίνο! Άρα δεν ευσταθεί η εικασία σου ότι πιάστηκε από τη θρησκεία λόγω της ασθένειάς του! Δυστυχώς σήμερα δε ζει!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Το διορθώνω αμέσως Bill. Σ’ ευχαριστω πολύ για την πληροφορία σου. Είτε από την μουσική του, είτε από τις θρησκευτικές του απόψεις, ο άνθρωπος αυτός μας άφησε το στίγμα του. Να ‘ναι καλά όπου και να ‘ναι.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!