ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΕΙ.Κ.Ε.)

 

Η Καλλιτεχνική επιτροπή της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και το  Δ.Σ της ΕΙΚΕ Κέρκυρας (Εικαστική Κερκυραϊκή Ένωση) αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα αίθουσα εντός του κτιρίου, κατάλληλη για περιοδικές εκθέσεις.

Παράλληλα με απόφαση του Δ.Σ της ΕΙΚΕ  Κέρκυρας θα οργανώνονται εκθέσεις των μελών της στην παραπάνω αίθουσα  και  στον ίδιο χώρο θα γίνονται οι συνελεύσεις του Δ.Σ.

Έτσι μετά από κοινή απόφαση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και  της ΕΙΚΕ Κέρκυρας, στις 09/07/2012 η ΕΙΚΕ θα εγκαινιάσει τον νέο εκθεσιακό της χώρο παρουσιάζοντας έργα καλλιτεχνών της Ένωσης.

Η παραπάνω έκθεση θα λάβει πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω του ότι και οι δύο φορείς θα προσπαθήσουν εξίσου να κρατήσουν το πολιτισμικό και πολιτιστικό κομμάτι της Κέρκυρας ζωντανό.

Με αυτή τη συνεργασία πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στο να επιλυθεί εν μέρει το πρόβλημα χώρου εικαστικής παρουσίας στην πόλη μας και να αναδειχθεί το Εικαστικό κομμάτι της περιοχής μας.

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη                                       ΕΙΚΕ Κέρκυρας 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.